Pro zhubnutí by udělali cokoliv

Pro zhubnutí by udělali cokoliv
Bohužel, někteří lidé (a není jich vůbec málo) by udělali pro hubnutí úplně „cokoliv“, jen ne trvale změnit jídelníček a přidat pravidelné pohybové aktivity a zkrátka celkově změnit své návyky.

Místo toho utrácí desetitisíce korun za „zázračné“ produktya služby, které jim slibují rychlé hubnutí a ideálně úplně bez práce.Samozřejmě, že některé z nich mohou KRÁTKODOBĚ fungovat. Pokud třeba zubynehty vydržíte držet nějakou „pytlíčkovou dietu“ anebo hladovku (ctrl+c actrl+v jídelníček) od zfetované influencerky, Vaše hmotnost samozřejměmůže poměrně rychle klesnout.

Jenže takové drastické hubnutí a takto dosažené výsledkynejsou dlouhodobě UDRŽITELNÉ. Pokud se totiž nenaučíte nic nového o nákupu avýběru kvalitních potravin, přípravě a plánování jídel a nevytvoříte sizákladní ponětí, kolik a co za den sníte, je logické, že když se po nějakéhladovce dříve či později vrátíte ke svému starému jídelníčku, všechna kilanaberete zpátky. A kvůli jo-jo efektu zpravidla ještě víc! Hezkým příkladem efektu„pytlíčkových“ diet je obézní moderátor, který díky placené spolupráci sicenejprve zhubl 30 kilo před objektivy fotografů, aby po skončení spolupráce mimokamery nabral zpátky 40 kilo!

Stejně tak při vyšších stupních obezity sice má svůj význami farmakoterapie a chirurgická léčba obezity, ale i bariatrický zákrok (např.bandáž žaludku) můžete časem „přejíst“. Ať se to tedy někomu líbí nebo ne,žádný „zázračný“ a UDRŽITELNÝ způsob zhubnutí, který by se obešel bez trvalé změnyVašich dlouhodobých návyků na výživu a pohyb, NEEXISTUJE!

Neříjte proto někteří, že byste pro zhubnutí udělaliCOKOLIV, když ve skutečnosti nejste ochotní trvale změnit svůj jídelníček,přidat pravidelné pohybové aktivity, hlídat si kvalitu a kvantitu spánku acelkově zlepšit své dlouhodobé návyky!

NADCHÁZEJÍCÍ: 
vzdělávací akce

V sobotu se také uskuteční on-line webinář pro vytrvalostní sportovce: