Co může za Vaše obtíže?

Co může za Vaše obtíže?
Pokud takhle vypadá Váš jídelníček a životní styl, za Vaše obtíže, zdravotní problémy, nadváhu a obezitu opravdu nemůže jeden viník, jako je například lepek nebo bílý cukr, ale Vaše naprosto NEVHODNÉ nutriční a pohybové návyky!

Na vině je nadměrná konzumace ultra zpracovaných průmyslových potravin a slazených nápojů, které jsou chuťově lákavé a energeticky bohaté kvůli rafinovaným cukrům i rafinovaným tukům, a přitom nutričně velmi chudé (obsahují minimum výživných látek, jako jsou vitamíny a minerální látky, kvalitní bílkoviny či vláknina). Pokud je navíc Vaším jediným pohybem nastupování a vystupování z auta, kterým se přesouváte mezi monitorem v práci a televizí doma, Váš organismus opravdu nemá mnoho příležitostí, kde by nadměrné dávky energie spálil, a tak ukládá vše do tuků. Opravu žádná velká záhada.

Zároveň je logické, že když po 20 letech takového jídelníčku a životního stylu nasadíte JAKOUKOLIV DIETU či výživový styl, VŠECHNO BUDE FUNGOVAT! Bude Vám skvěle fungovat low carb i low fat, vegetariánství i veganství, přerušované hladovění a půsty, ketodieta a paleo výživa. Dokonce Vám budou skvěle fungovat i totální nesmysly, jako je dělená strava, dieta podle krevních skupin, alkalická dieta anebo raw strava.

A opravdu to nebude kvůli tomu, že jste byli obézní kvůli lepku, sacharidům, toxinům nebo překyselení organismu. Bude Vám fungovat prakticky cokoliv, protože všechno je lepší než dosavadní jídelníček a životní styl!

Proto se nenechte zmást ortodoxními zastánci různých výživových směrů, kteří Vám budou tvrdit, že se díky veganství/ketodietě/IF/dělené stravě… vyléčili z obezity a je to jediná správná cesta. Oni nezhubli díky vyřazení „zlého“ lepku, „zlých“ živočišných tuků, „zlého“ cukru/sacharidů ani díky detoxu nebo odkyselení, ale díky tomu že drasticky zlepšili své nutriční a pohybové návyky!

Vyberte si proto takovou dietu/výživový styl a takové pohybové aktivity, které pro Vás budou DLOUHODOBĚ UDRŽITELNÉ v kontextu Vaší práce, rodiny i životního stylu.

NADCHÁZEJÍCÍ: 
vzdělávací akce

V sobotu se také uskuteční on-line webinář pro vytrvalostní sportovce: